Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

תבנית 24
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
כפית אבקת נס קפה
150 גרם חמאה/ או מרגרינה לפרווה
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
5 ביצים
1/2 כוס חלב חם
1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
2 כפיות רום או ליקר שוקולד משובח
100 גרם אגוזי מלך שלמים או קצוצים

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה ומוסיפים את הנס קפה
מוסיפים את החלב החם ומערבבים.
2. מקציפים את הביצים עם הסוכר למשך 4 דקות.
ההקצפה בהתחלה במהירות גבוהה אח״כ עוברים למהירות איטית יותר.
מוסיפים את השוקולד תוך כדי הקצפה
במהירות איטית.
3. מערבבים בנפרד קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת שבמיקסר וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הרום או הליקר שוקולד ומערבבים היטב.
4. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה
ומפזרים מעל את האגוזים.
5. אופים ב180 מעלות עד 40 דקות תלוי בתנור.
יש להקפיד שהבראוניז לא יתייבשו
יותר מידיי בתנור.
6. מקררים מחוץ לתנור , אח״כ חותכים לריבועים .
פשוט ומאוד טעיםםםםםםם
תודה גדולה לחברת הקבוצה השף קונדיטורית אסתי גיל ( esti gil )

בראוניז אגוזים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים