לבראוניז:
250 גרם שוקולד בלגי מריר
200 גר' חמאה
כוס ורבע קמח
4 ביצים
כוס סוכר
4 כפות קקאו
הכנת הבראוניז:
1. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
2. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים סוכר וממשיכים לטרוף.
3. מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים.
4. מעבירים לתבנית 30*30 ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-25 דקות
לקרמל:
כוס סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
50 גר' חמאה
2 כפות דבש
חצי כפית עד כפית מלח (כל אחד איך שאוהב, אפשר לטעום בזהירות (!) ולהוסיף במידת הצורך)
הכנת הקרמל:
1. ממיסים סוכר על הגז.
2. מוסיפים רת השמנת בזרם דק ותוך כדי ערבוב תמידי וחזק.
3. מוסיפים דבש חמאה ומלח ומערבבים.
4. מצננים.
לציפוי:
100 גר' שוקולד חלב רבע כוס שמנת מתוקה.
אופן הכנת הציפוי:
1. ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל.
מרכיבים את העוגה:
1. מעל הבראוניז שופכים את הקרמל ואז מצפים בגנאש שהכנו.
2. בין הקרמל לגנאש מומלץ לפזר ככוס וחצי בוטנים קלויים גרוסים