2 כוסות בייגלה (שבורים )
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
100 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
מעט מלח
3/4 כוס קמח
אופן ההכנה:
על אש נמוכה ממיסים חמאה עם שוקולד
מורידים מהאש ומוסיפים סוכר ומלח מערבבים ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מוסיפים קמח מערבבים ובסוף את הבייגלה ומערבבים.
שופכים לתבנית מלבנית משטחים ושמים בייגלה על כל ריבוע של בראוניז. (לפי העין או אפשר לסמן עם סכין)
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-20 דקות!
קל פשוט וטעים 😍