200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3 ביציםl
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות קקאו
רבע כפית מלח
כוס קרונפלור
בקערה שמים חמאה ושוקולד מכניסים למיקרו להמסה מוחלטת מערבבים היטב שלא יהיו גושים
מוסיפים רבע כפית מלח
ואת הסוכר ומערבבים היטב
מוסיפים ביצים כל פעם אחת ומערבבים מוסיפים קקאו תמצית וניל ומערבבים היטב
מוסיפים קרונפלור ומערבבים לתערובת אחידה…משמנים תבנית בינונית קטנה. מרופדת ומשומנת בנייר אפיה ,מעבירים את הבלילה משטחים על פני שטח התבנית מפזרים אגוזי מלך קצוצים…חום תנור 180 מעלות כ 20-25 דקות לא לייבש…