Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

טעימה וקלה להכנה
250 גרם שוקולד מריר
( או חלבי)
150 חמאה
או מחמאה (פרווה)
ממיסים במיקרוגל בפולסים
מערבבים טוב
מוסיפים 3/4 כוס סוכר
קורט מלח מערבבים מוסיפים 3 ביצים לאט
ביצה אחר ביצה
(לא הכל ביחד )
ובסוף 3/4 קמח תמי
ללא גלוטן
או קמח רגיל
לוקחים 4 כפות חמאת בוטנים מפזרים עם כף ואחרכך מזגזגים עם שיפוד
ולתנור שחומם מראש 175 25 דקות
בהצלחה 💖

בראוניז עם חמאת בוטנים_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים