Share with:


פרווה

אופן הכנה

המידות בכוס קרטון ח"פ
200 גרם שוקולד מריר
1/2 חצי כוס שמן
1 כוס סוכר
רבע כפית מלח
1 כוס קורנפלור
1 כף קקאו
4 ביצים
2 כפות שוקולד צ'יפס
3 כפות ממרח לוטוס
עוגיות לוטוס

אופן הכנה :
בקערה יוצקים שמן ושוקולד מריר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה ומערבבים היטב .
מוסיפים את הסוכר הקרונפלור הקקאו והביצים ומערבבבים היטב במטרפה ידנית .
מוסיפים לעיסה שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות .
מסדרים בתבנית בינונית מרובעת עוגיות לוטוס בצורה אחידה .
יוצקים את עיסת השוקולד מעל העוגיות .
מחממים לכמה שניות 3 כפות גדושות ממרח לוטוס ומזלפים אותו אל תוך תערובת השוקולד שבתבנית ויוצרים קישוט שיש.
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה של 25 עד 28 דקות ( לא מעבר כדי למנוע התייבשות העוגה )
מקררים היטב וחותכים לקוביות .
אסתי ❤️

מתכוןמתכון

בראוניז שוקולד לוטוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים