Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
כוס סוכר לבן
כוס ורבע קמח
4 כפות קקאו
4 ביצים
כוס תוספת לפי הטעם: פצפוצי שוקולד חלבן/חמוציות/בננות מיובשות/פקאנים

אופן הכנה:
1. בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את השוקולד עם החמאה
2. מוסיפים קקאו, סוכר וממשיכים לערבב.
מסירים מאש, מצננים 5 דק' ומוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב בזו אחר זו.
3. מוסיפים את הקמח, התוספות ומערבבים היטב ומעבירים לתבנית מלבן.
4. מכניסים לתנור חם 180 מעלות כ-25 דקות

בראוניז שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים