Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון – יונית צוקרמן מלכת המטבח

חומרים :
200 גרם שוקולד מריר
180 גרם מחמאה /חמאה / 3/4 כוס שמן
3 בצים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל.
2 כפות קקאו.
כוס קמח רגיל.
3כפות לוטוס +20 גרם חמאה שנשאר מהחבילה של ה200 חחח

הכנה :
מכניסים לקערה חמאה שוקולד מריר למשך דקה וחצי, מוציאים ומערבבים עד שהכל מתערבב ויש לנו עיסה חלקה.
מוסיפים 3 בצים, ומערבבים טוב ומהר. מוסיפים את הסוכר, וממשיכים לערבב עד לעיסה חלקה.
אח"כ 2 כפות קקאו, מערבבים שוב עד לקבלת עיסה חלקה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים טוב עד לקבלת עיסה חלקה.
לוקחים תבנית מלבנית קטנה[התבנית שלי תבנית בראוניז שקניתי בכל חנות מתמחה]
מרססים ספרי שמן, הוא מדביק נפלא את נייר האפיה. מקבע אותו למעשה.
מרססים גם את ניר האפיה !
שופכים את העיסה. במקביל מחממים במיקרו את הלוטוס עם חמאה /מחמאה או 2 כפות שמן למשך דקה.מוציאים, מערבבים, ושופכים מעל.
בעזרת קיסם מערבבים עד שהלוטוס שהוא נטמע בתוך העיסה .
לי לא היה יותר לוטוס , אבל אפשר בהחלט לשדרג לכדרר כמה כדורים ולזרוק לתוך התבנית ואז יהיה לכם בראוניז עם חתיכות לוטוס
את התנור חובה לחמם היטב לפני שמכניסים את הבראוניז.

מה זה אומר? שהתנור יעבוד לפחות רבע שעה קודם.
לחום ולאפיה יש חלק חשוב בהצלחה של המתכון .לכן חשוב לי שהתנור יהיה מחומם כהלכה.
חום של 180 מעלות !לא טורבו, טורבו מייבש את הבראוניז
מכניסים את הבראוניז ואופים למשך 20 דקות. על השעון. אם התנור שלך חלש אז על 25 דקות ולא יותר.
מוציאים, מקררים…

בראוניז שיש לוטוס
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים