Share with:


חלבי

אופן הכנה

700 גר קמח חלה של אוסם עם שמרים .
2 בצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כפית תמצית וניל
כוס חלב

להתחיל ללוש
בזמן הלישה להוסיף רבע כוס שמן
קמצוץ מלח .
זה הזמן להוסיף עוד חלב כמה שצריך ללטש עד שהכל מתאחד
להוסיף 100 גר חמאה חתוך לקוביות .
ללוש עד שהבצק חלק ויפה .
להפסיק לישה ולתת מנוחה 10 דק וללוש שוב כמה דק'. להכניס לתפיחה במקרר . אפשר כל הלילה .
להוציא מהמקרר לקרוץ עיגולים להוסיף לכל עיגול צימוקים שטופים בערך 8 יחדות לכל עיגול ולשים בתבנית עגולה ממש בצפיפות . כל כדור בערך 85 גר .
להתפיח עד שמכפיל את הנפח .
למרוח חלמון ביצה מדולל במעט מים .
לפזר סוכר גבשי . ולאפות ב170 מעלות עד שמשחים

מתכוןמתכון

בריוש חלת צימוקים גאורגית_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים