בצק שמרים
כף שטוחה שמרים יבשים
1/4 כוס מים פושרים.
4 כוסות קמח
כוס שמן או 150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר או 3/4
2 חלמונים
כוס חלב/מים/ להוסיף מים במידת הצורך הצורך.
כף ת.וניל
כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח.
ללוש לבצק .
להקפיד שהבצק יהיה רך ונעים.
להתפיח שעה.
100 גרם חמאה רכה למריחה.
לרדד עלה דק דק כמו מופלטה
למרוח חמאה רכה על העלה המרודד ומעל לפזר אבקת שוקולית וקינמון , לגלגל לרולדה,לחצות את הרולדה לאורכה ולגלגל לכרוכית (מכל רולדה יוצאים 2 יח') , להניח בתבנית שקעים משומנת, להניח לתפיחה כחצי שעה, ולאפות