Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו וחצי בשר מספר 5
צלי בשר
חתוך לפרוסות יפות
2 בצלים
10 שיני שום קצוצות.
לקחת סיר רחב – עם מעט שמן
לטגן את הבשר( לסגור את הבשר).
להפוך לצד השני( עד שמשנה צבע)
להוציא את הבשר למסננת.
לטגן את הבצל ( אותו שמן, אם חסר להוסיף מעט)
עד הזהבה, להוסיף את השום הקצוץ.
להוסיף 2 מקלות קינמון
להוסיף את הבשר
תבלינים –
מלח. פלפל שחור
כמון , פפריקה מתוקה וחריפה.
להוסיף מים בהדרגה .
כל פעם להוסיף עוד כוס מים
ולבשל כ- 3 שעות עד שהבשר רך.
שבת מבורכת בבשורות טובות❤️❤️

בשר עם בצל ושום_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים