Share with:


בשרי

אופן הכנה

בניחוח שמיר

×××××
חצי קג' בשר (מס' 5)
2 פלפלים ירוקים גדולים רצועות
6 גבעולי סלרי נקיים רצועות
6 עגבניות קלופות קוביות
6 שיני שום חצויים ל2
רבע צרור שמיר קצוץ

את הבשר פורסים לפרוסות
מתבלים במלח פלפל שחור

במחבת עם כף שמן
צורבים את פרוסות בשר
משני הצדדים ומוצאים לצלחת
××××××
מחממים סיר
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את העגבניות
מאדים כ5 דקות
מועכים את העגבניות
עם מועך פירה
מתבלים ב….
חצי כף מלח
כף גדושה פפריקה מתוקה
רבע כף פלפל שחור
רבע כף כמון
מוסיפים
2 כוסות מים
ואת הסלרי והשום
מערבבים
מבשלים כ10 דקות
מוסיפים את הפלפלים
מבשלים 5 דקות נוספות
מסדרים את פרוסות הבשר
מרטיבים אותם מהרוטב בכף
מעל מפזרים את השמיר
מנערים קלות את הסיר
מצד לצד
מכסים ומבשלים
כ40/50 דקות

בשר עם סלרי פלפלים ירוקים ועגבניות_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים