גוש בשר מספר 5 לטגן במעט שמן (לסגור את הבשר)
להוסיף מים רותחים מעט מעל הבשר ועלי דפנה לרכך את הבשר על אש בינונית
להוציא את הגוש אחרי כמעט שעתיים להניח להתקרר
לפרוס פרוסות דקות בסיר נוסיף לטגן 2 בצלים גדולים כשהבצל מזהיב להוסיף 2 קופסאות פטריות שלמות ולטגן קלות
להוסיף
מים בערך 2 כוסות
2 כפיות מלאות פפריקה,
כפית כמון,
כף מרק עוף,
חצי כפית פלפל שחור,
חצי כפית מלח,
רבע כוס יין אדום יבש
כאשר רותח להוסיף את הבשר הפרוס לתת רתיחה נוספת ואז להנמיך ולכסות את הסיר לבשל עד שהנוזלים מתאדים ונשאר רוטב סמיך