Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
ק"ג בשר ראש
2 בצלים גדולים קצוצים

תבלינים:
5 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
5 גרגירי פלפל שחור
כף פפריקה

לרוטב:
3 תפו"א חתוך לקוביות או רבעים
אחד בצל חתוך לרצועות
2 עגבניות מגורדות
3 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:
1 לשים בסיר את הבשר ולהוסיף את התבלינים ובצל אחד חתוך לחצי ולהרטיח כשעה וחצי עד שהבשר מתבשל(אני הרתחתי בסיר לחץ 20 דקות כל אחד והעדפה שלו)
2 להוציא את הבשר ולהשאיר את המרק של הבשר
3 לוקחים סיר שטוח מטגנים את הבצל לזהוב ומוסיפים את תפו"א ומערבבים מוסיפים עגבניות המגורדות פיטריות והשום ומערבבים מוסיפים את הבשר
4 מוסיפים מהציר הבשר עד כיסוי
5 נתבל כף פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה ונביא לרתיחה נשלים טעמים נקצוץ פטרוזליה ונפזר

בשר ראש עם תפו"א ופטריות
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים