חומרים:
ק"ג בשר ראש
2 בצלים גדולים קצוצים
תבלינים:
5 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
5 גרגירי פלפל שחור
כף פפריקה
לרוטב:
3 תפו"א חתוך לקוביות או רבעים
אחד בצל חתוך לרצועות
2 עגבניות מגורדות
3 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה:
1 לשים בסיר את הבשר ולהוסיף את התבלינים ובצל אחד חתוך לחצי ולהרטיח כשעה וחצי עד שהבשר מתבשל(אני הרתחתי בסיר לחץ 20 דקות כל אחד והעדפה שלו)
2 להוציא את הבשר ולהשאיר את המרק של הבשר
3 לוקחים סיר שטוח מטגנים את הבצל לזהוב ומוסיפים את תפו"א ומערבבים מוסיפים עגבניות המגורדות פיטריות והשום ומערבבים מוסיפים את הבשר
4 מוסיפים מהציר הבשר עד כיסוי
5 נתבל כף פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה ונביא לרתיחה נשלים טעמים נקצוץ פטרוזליה ונפזר