לבלילת הברואניז::
3 ביצים
קורט מלח
3/4כוס סוכר לבן
1 כף סוכר חום כהה
1 כפית תמצית וניל
150 גר שוקולד מריר
150 גר חמאה
1 ורבע כוסות קמח מנופה
3 כפות קקאו כהה מנופה
1 כפית אבקת אפייה.
רבע כוס חלב
חצי כוס שוקולד ציפס
לבלילת הגבינה::
500 גר גבינה לבנה
200 גר שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט בטעם וניל
1 כפית ת.וניל
2 ביצים
1 כוס שוקולד ציפס מעורבב עם 1 כף קמח
קישוט:::
100 גר שוקולד חלב מומס
הכנת בלילת הברוניז::::
להמיס שוקולד מריר וחמאה במקרוגל.
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,סוכר לבן,סוכר חום,תמצית וניל ושוקולד מומס לקבלת בלילה אחידה.
לקפל חומרים יבשים לסרוגין עם החלב עד לקבלת בלילה אחידה,למזוג את הבלילה לתבנית 24/26 משומנת וליישר.
להכנת בלילית הגבינה::::
בקערה,לערבב,גבינות,שמנת חמוצה,אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,תמצית וניל,ביצים ולערבב,לקפל שוקולד ציפס המעורבב עם קמח.
למזוג מעל הברוניז וליישר.
אפייה בתנור מחומם מראש ל160 מעלות,בערך כשעה,להוציא מהתנור,גם שהגבינה מעט רוטטת,להשאיר להתייצבות במקרר,לזלף שוקולד מומס(לא חובה)
באהבה/אורנה ועלני🥂🥂🥂🥂🥂