Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

המרכיבים:

500 גרם גבינה פטה
1 כפית טימין (יבש)
1 כפית בזיליקום (יבש)
1 כפית פלפל שטה גרוס (יבש)
1 כפית שום כתוש
שמן זית

ההכנה:

חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת …
מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית.

מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים.

לשמור במקרר.
(שמן זית הופך למשחה בקירור)
מומלץ להוציא (להפשרת השמן)
את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה.

להגיש עם מבחר לחמים וסלטים.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C