בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)
המרכיבים:
500 גרם גבינה פטה
1 כפית טימין (יבש)
1 כפית בזיליקום (יבש)
1 כפית פלפל שטה גרוס (יבש)
1 כפית שום כתוש
שמן זית
ההכנה:
חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת …
מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית.
מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים.
לשמור במקרר.
(שמן זית הופך למשחה בקירור)
מומלץ להוציא (להפשרת השמן)
את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה.
להגיש עם מבחר לחמים וסלטים.
תהנו..
כל הזכויות שמורות C