Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 שקיות סוכר וניל
חצי כף שמרים
70 גרם חמאה
1 ביצה
חלב פושר כמה שניכנס (3/4 כוס בערך)

למלית גבינה:
250 גרם גבינת טוב טעם או כנען
3 כפות גבינה לבנה
1 פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1כף קורנפלור
50 גרם צימוקים בהירים
ציפוי
1 ביצה טרופה
סוכר גבישי

אופן ההכנה
1 את כל חומרי הבצק לעבד עם וו לישה במיקס למעט החלב
2 להוסיף בהדרגה את החלב עד שנוצר בצק גמיש וחלק לא דביק
להוציא את הכדור הבצק
לשמן מעט את הקערת המיקסר ולהחזיר את הבצק לקערה ולשמן את הבצק מעט
לכסות עם ניילון ניצמד ומעל מגבת ולהתפיח כשעה וחצי
3 לערבב את המלית ונכניס למקרר
4 לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל-2
כל חלק נרדד למרובע גדול של 1 ס"מ
וחותכים לריבועים במרכז כל ריבוע שמים מלית וסוגרים בצורת עטיפה לוקחים כל פעם שתי פינות למרכז ונוצר עטיפה
5 משאירים למנוחה של 20 דקות מורחים ביצה ומפזרים סוכר גבישי
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד השחמה
מי שרוצה יכול לפדר באבקת סוכר אני ויתרתי
בהצלחה רוחמה כהן⚘⚘⚘

גביניות הכי טעימות בעולם באחריות _רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים