Share with:


בשרי

אופן הכנה

את החיטה שוטפים ומשרים במיים רותחים כחצי שעה
מטגנים בצל בסיר
מוסיפים את הבשר
וממשיכים לערבב עוד כ 10 דקות.מוסיפים מיים עד לגובה הבשר ושמים עגבניה אחת קצוצה
ומבשלים עוד 10 דקות
מוסיפים את הירקות
ממשיכים בבשול
מוסיפים תבלינים
מלח.בהרט וקצת פפריקהמכבים ומבשלים

על אש נמוכה  למשך 40 דקות

הסיר נכנס לתנור עד שבת

גולש בשר וירקות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים