Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח לבן מנופה
2 עד שתים וחצי כוסות מים פושרים
2כפות מחוקות מלח
4 כפות סוכר

ללוש את הבצק היטב .. ליצור 10 כדורי בצק .. להשטיח את הכדורים לכריות ..למרוח על כל כרית פרוסה דקה של מרגרינה … לעטוף בנילון נצמד ולשים את הבצק לנוח שעתים שלוש.
לאחר מכן לשטח משטח בשמן לקחת את הכרית למרוח עליו מעט שמן ,לפתוח את הבצק כמה שיותר אחר כך לסגור את הבצק משני הצדדים

לאחר מכן לגלגל את הבצק תוך כדי מתיחה

לשים בתנור על חום של 110 מעלות חום כל הלילה משעה שש בערב עד הבוקר הכל תלוי לפי חום התנור

מוגש עם רסק סחוג וביצה קשה

ג'חנון
איריס וליאור טריספר המתכונים של
מתכון של

איריס וליאור טרי

2 מתכונים