Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו שניצל חצי קילו בשר טחון דק צנוברים קלויים
לוקחת פרוסת שניצל דקה דקה ממלאת בבשר טחון שעורבב עם טיבול של מלח בצל מטוגן קצוץ דק, פלפל, קינמון מעט, וצנוברים קלויים מגלגלת וסוגרת עם קיסם שיניים.

מטגנת בצל סגול מוסיפה את הצימוקים או שזיפים שחורים כמה שבא לך ומניחה את כל השניצלים במסודר לוקחת 2 שקיות ערמונים שופכת מעל ועל הכל שמה בכוס מים רותחים עם מלח כורכום מעט קינמון כף סוכר פלפל שחור גרוס ומרק עוף הכל לפי טעמך

שופכת את התערובת על השניצלים ואם צריך להוסיף עוד מים תוסיפי עד לגובה לא יותר עם חצי מכסה סגור לבשל עד שהרוטב מסמיך אם את רואה שהוא עדיין מלא בסיר

לאחר הבישול תני לו עם מכסה פתוח עוד קצת בישול.

גלילות חזה עוף במילוי בשר וצנוברים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים