מתכון –
מלית –
700 גר' בשר טחון גס
4 בצלים .
לטגן במחבת להוסיף את הבשר .להמשיך לטגן כ15 דקות
להוביל תבלינים -כפית בהרט כמון מלח כורכום פלפל לבן פלפל שחור גרוס וקנמוו
כוסברה ופטרוזליה כוס
לערבב לבדוק טעמים ומי שרוצה שיוסיף צ'ילי חריף או פלפל ירוק חריף .
לקרר את הצלחת .לסנן את המלית מנוזלים .
לפרוס פלסטיק נצמד על השייש 20 ס"מ
לשים 2. שניצלים דקים כריבוע
לשים את המלית בשר ולגלגל כנקניק להעזר בפלסטיק נצמד.
לגלגל לסובב את הפלסטיק מהצדדים .
להכניס להקפאה לשעה .
להכין. צלחת קמח צלחת בצים עם כף חרדל וצלחת פירורי לחם .
להוציא את הגלילות מההקפאה להוריד את הפלסטיק לקמח לטבול בביצים ובפרורי לחם ולטגן .
רוטב –
3 בצלים פרוסים לחתיכות דקות לטגן עד הזהבה
קופסת פטריות
כורכום מלח פלפל לבן ומי שרוצה שתוסיף כף של מרק עוף .
להגיש את הרוטב על הצלחת ואת הגלילה חתוכה ל2 או 3 ו במשופע .
ומי שרוצה במקום חזה עוף אפשר להחליף לטורטיה . או לאנטריקוט דק דק .
בתאבון