Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון :
לפרוס חציל לפרוסות לטגן במחבת טפלון עם תרסיס כמו בתמונות להמחשה .
להכין מלית חזה עוף עם עישבי תיבול 1 בצל 2 ,שיני שום ,כרובית מבושלת חצי מגורדת לערבב הכל לתבל :
חצי כפית כורכום
חצי כפית פילפל שחור
מעט מלח
מעט אגוז מוסקט לערבב להשהות במקרר כשעה.
לטגן קצת גזר מגורד עם שאריות החציל שנשארו על מחבת טפלון עם מעט תרסיס לשים בצד
הכנת החציל :
שמים מהמלית עוף על החציל משטחים שמים מעט גזר וחציל שהכנתם כמו בתמונה ולגלגל .
בסיר נפרד לחתוך חציל לקוביוצ ,עגבניות לקוביות,
לקצץ בצל ופילפל חריף ועישבי תיבול
לשים מעט שמן זית בסיר ולהקפיץ
את כל התערובת כ10 דקות תוך כדי עירבוב עד שמתרכך

לשים חצי כפית כורכום ,חצי כפית פילפל שחור ,מעט מלח ,כף אבקת מרק (לא חובה ) כף סויה ולערבב
לסדר את החצילים הממולאים יפה בסיר לקחת 3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר לערבב בקערה עם מעט מים ליצור רוטב ליצוק מעל החצילים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש כ20 דקות אחרי זה להכניס לתנור כ 40 דקות להשלמה והשלמה לפזר מעל פטרוזליה רצוצה לסחוט קצת מיץ לימון ולאכול מעדן…

גלילות חצילים ממולאות במלית חזה עוף עם עשבי תיבול
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים