2 חצילים פרוסים
בעובי 1סמ'
מחממים מחבת פסים
מתיזים שמן
ושמים פרוסות
צורבים בצד אחד
מתיזים מעל החצילים שמן
והופכים לצריבה בצד השני
כך צורבים את כל הפרוסות
ושמים בצד להצטננות
הכנת הבשר..
חצי קג' בשר טחון
חצי פלפל אדום קצוץ
חצי פלפל ירוק קצוץ
1 בצל קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
ומתבלים ב..
כף ראס אל חנות
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
מערבבים הכל היטב יחד
הכנת הגלילות
שמים פרוסת חציל
על מישטח
לוקחים מעיסת בשר
מעצבים ביד כרוחב החציל
ושמים בחלק הרחב של החציל ומגלגלים כרולדה
שמים בתבנית
כשהחיבור בצד התחתון
כך להכין את כל פרוסות החציל ולסדר בתבנית
הכנת הרוטב..
1 קופסא עגבניות מוכנה
1 בצל קצוץ
חצי פלפל אדום קצוץ
חצי פלפל ירוק קצוץ
4 שיני שום קצוצים
מחממים סיר עם
2 כפות שמן
מוסיפים את הבצל
עד הזהבה
מוסיפים את העגבניות
והפלפלים והשום
מערבבים יחד כ5 דקות
מתבלים ב..
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית ראס אל חנות
חצי פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כף סילאן
מערבבים ומוסיפים
2 כוסות מים
מבשלים כ20 דקות
מכבים ושופכים
את הרוטב על החצילים
מכניסים לתנור
200 מעלות
כ30/40 דקות