המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
חצי קילו שקד טבעי עם הקליפה.
לשטוף היטב קלות בתנור 170 מעלות 20-25 דקות.
לקרר היטב
לטחון טחינה גסה ראשונה.
לשמור בצד כוס אחת.
טחינה שניה להוסיף 2 כוסות סוכר
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר ווניל
לטחון ביחד הכל.
להוסיף 2-3 ביצים מדיום וללוש הכל ביחד.
ליצור נקניק באורך 10 ס"מ.
לגלגל אותם עם השקד הטחון ששמרנו בצד
לקחת שיפוד עץ עבה ולשפד באמצע לכל האורך
מקצה לקצה בעדינות מבלי לשבור את העוגה
לאפות בחום 140 מעלות 15 דקות.
להוציא לצנן לחלוטין
בזהירות להסיר את השיפודים
למלא כל גליל בטופי קרמל
ולעטר בשוקולד מריר מומס
ביחד של 100 גרם שוקולד מריר עם כף שמן.