Share with:


פרווה

אופן הכנה

קינוח פרווה לשבת

מצרכים :
חבילת גלילי וופל

לקישוט :
מעט פיסטוקים קלויים קצוצים גס

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים שמן ומערבבים

לקצפת פיסטוק:
250 מיל ריצ פרווה
2 כפות סוכר
2 כפות מחית פיסטוק

מקציפים היטב את הקצפת והסוכר ומוסיפים מחית פיסטוק בתנועות קיפול

הרכבה :
מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לתוך גלילי הוופל משני צידיו
מצפים את הגלילים בשוקולד מומס
מפזרים מעט פיסטוקים מעל
השוקולד
מומלץ לשמור בהקפאה עד להגשה !
שבת מבורכת אסתי🙏

גלילי ופל במילוי פיסטוק_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים