חבילה של פסטה גלילים.
500 גרם בשר טחון.
צרור פטרוזליה קצוצה
בצל יבש קצוץ דק.
2 שיני שום קצוצים.
כפית מלח
כף פפריקה מתוקה.
כפית פלפל לבן.
כף כמון.
לרוטב:
קופסת שימורי עגבניות מרוסקות.
כפית מלח
קופסא קטנה רסק עגבניות.
כף פפריקה
2 כפות שמן זית.
כף כמון
כף כורכום.
כפית אבקת בזיליקום.
כפית אבקת צ'ילי.
2 כוסות מים.
לבשל את הפסטה חצי בישול .
לערבב בשר עם התבלינים המצויינים במתכון.
ולהתחחל למלא את הפסטה(הפסטה אמורה להיות לאחר שטיפה וסינון המים)
להניח בתבנית.
בקערה להניח את רכיבי הרוטב ולצקת מעל הפסטה הממולאת.
להכניס לתנור ל25 דקות בחום 175.