Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

בסיר עם תחתית עבה
2 כוסות בורגול דק (כרישה)
3 כוסות מים רותחים
כף שמן
חצי כפית מלח
חצי כפית מרק עוף
אופן הכנה:
מערבבים את הכל ומבשלים על אש נמוכה כ 10 דקות .
מניחים את הסיר החם על מטלית רטובה את ומחכים 10 דקות לספיגת כל הנוזלים ובעזרת מזלג מפרידים מעט את הגרגירים
מגישים עם ירקות של קוסקוס
ובתאבון 😋

מתכוןמתכון

גרגירי קוסקוס ב -10 דקות הכנה מבורגול דק_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים