3 חלמונים.
כוס סוכר.
להקציף לקצף בהיר כמה שיותר.
להוסיף כוס שמן.
חצי כוס מיץ תפוזים.
2 טיפות תמצית שקדים.
כפית שטוחה קינמון.
שקית אבקת אפיה.
לערבל הכל.
להוסיף חצי כוס סולת ובערך 4 כוסות קמח, בשלבים וכמה שנכנס.
לתת לבצק לנוח במקרר למשך חצי שעה.
הוא צריך להיות יציב עד מוצק וקשה.
לכדרר כדורים.
לטבול בסוכר.
לקשט בשקד/בוטן/דובדבן/אגוז.
לאפות 190 מעלות 10-13 דק.
לא לגעת עד שייתיצבו….