מצרכים :
3 כוסות קמח כוסמין מלא
2 כוסות קמח כוסמין לבן
3/4 כוס שומשום
1 כף שטוחה מלח
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס קרם קוקוס או 1/2 כוס שמן נוספת)
3/4 עד כוס מי סודה גזוז לפי הצורך
לציפוי:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
בקערה מוסיפים את כל המרכיבים ומוסיפים סודה לפי הצורך עד למרקם רך ונוח .
יוצרים מקלות ארוכים לגרסיני או כעכים קטנים מרוחים במעט ביצה וטובלים בשומשום
ואופים בתנור בחום 170-160-מעלות טורבו כ – 20 דקות או עד להזהבה ! אם זה מתקרר רואים שעדיין לא קריספי .ניתן להחזיר לעוד שתיים שלוש דקות נוספות לתנור !
מצננים ומאכסנים בצנצנת אטומה .
אסתי ❤️