Share with:


צמחוני

אופן הכנה

3 דגי אמנון שטופים
3 שיני שום קצוצים
2 עגהניות קוביות
צרור קטן מעורבב פטרוזליה
וכוסברה קצוצים
1 גזר פרוס לרצועות קטנות
חצי פלפל אדום רצועות קטנות
חצי פלפל כץום רצועות קטנות
6 עלי נענע יבשים

התיבול…
כף פפריקה בשמן
חצי כפית מלח
רבע כף כמון
חצי כף כורכום
3 כפות רסק עגבניות
כוס מים
חצי לימון רצועות קטנות

ההכנה
את הדגים שמים בקערה
סוחטים עליהם מיץ מחצי לימון
משרים לחצי שעה ושוטפים

במחבת..
מאדים את הירקות
עם 2 כפות שמן זית כ5 דקות
מתבלים בתבלינים
מערבבים …
מוסיפים …
מים וחצי מכמות הירק
את השום והלימון
מגיעחם לרתיחה
מנמיכים..
טובלים את החלק של הדג העליון ברוטב והופכים על התחתון במחבת
כך עם הדגים הנותרים
מפזרים מעל את הירק
מכסים ומבשלים
כ15 דקות
ומרטיבים עם כף מידי פעם
את הדגים עם הרוטב …
טעים מאודדד

דגים וירקות ברוטב אדום_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים