דגים טריים לשטוף לשים מלח בנדבות. לחצי שעה כעבור חצי שעה לשטוף ליבש לשים בצד
מצרכים
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזיליה
קופסת חומוס קטנה
ארבע פלפל חריף
ראש של שום
שתי גמבה
שלוש עגבניות. מרוסקות בפומפייה
שני כפות רסק עגבניות גדושות
ארבע כפות שמן
תבלינים כפית מלח כפית כמון כפית פלפל שחור כפית פפריקה אדומה מי שרוצה יותר שיוסיף תבלינים,
אופן ההכנה
לקצוץ כוסברה ואת הפטרוזיליה לשים בצד בסיר רחב לטגן שום-כתוש עם ארבע כפות שמן לחתוך את הגמבה לרצועות ולהסיף לסיר להוסיף את הפלפל החריף את החומוס את רסק עגבניות
את העגבניות המרוסקת תבלינים פלפל שחור כורכום פפריקה כמון מלח כמה שיני שום גדולים לסדר את הדגים בסיר לשים מעל הדגים כוסברה פטרוזיליה כוס מים לכסות את הסיר ברגע שזה רותח להנמיך את הלאהבה לבשל חצי שעה עד שהמים מצטמצמים ונשאר רק שמן למעלה לכבות את הגז לפזר פטרוזיליה טריה מעל הדגים בתיאבון .