דגים; כמס' הסועדים. להניח לשעה עם מי לימון (אפילו מהבקבוק המסחרי 2 פקקים) לטגן ברבע כוס שמן: פרוסות מ2 עגבניות מקולפות. פלפל חריף אחד חצוי אם אוהבים חריף ואם פיקנטי להשאיר אותו שלם. כוס חומוס שהושרה לילה שלם ובושל חצי בישול. שיניים חצויות מראש של שום. להנמיך הלהבה. בינתיים לקצוץ קוסברה. להוסיף מחציתה לסיר מעל העגבניות. בקערה: 2 כפות פפריקה מתוקה. חצי כף מלח. חצי כף א.מרק. חצי כף כורכום. חצי כף כמון. חצי כוס שמן. 5לערבב . לשטוף את הדגים ממי הלימון. לנגבם קלות. לטבול אותם בשמן המתובל. להניח אותם מעל הירקות בסיר כשהעור כלפי מטה. להוסיף מעל את שארית השמן שנותר בקערה. לקערה להוסיף רבע כוס מים. לערבב. להוסיף בצד הסיר לא על הדגים את המים. לכסות את הסיר. לתת להתבשל כחצי שעה. מידי פעם לנער את הסיר ולהביא בעדינות קצת רוטב מעל הדגים. בהצלחה.