דגים סלמון שהכנתי בתנור חריף מתוק חמוץ הלוואי ביכולתי לתאר כמה שזה טעים🌹
מתכון
שש דגים סלמון גדולים צרור פטרוזיליה צרור כוסברה ראש של שום ארבע גמבה ארבע פלפל חריף כפית פפריקה אדומה כפית אבקת עוף כפית פלפל שחור כפית כמון כפית מלח כף סילאן כפית דבש כוס מים בנוסף שמונה שיני שום לרוטב חצי לימון סחוט מלימון 3/4 כוס שמן
אופן ההכנה
במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים את הדבש את הסילאן נערבב טוב לשפוך על הדגים לחתוך את הגמבה את החריף לשים על הדג את השום לשים במקרר לשעה כעבור שעה התנור על 200 מעלות 35 דקות בתיאבון סיגלית ימין