Share with:


צמחוני

אופן הכנה

4 פילה אמנון
חצי צרור כוסברה קצוצה
2 עגבניות פרוסות
חצי פילפל אדום רצועות
חצי פילפל צהוב רצועות
2 גזרים רצועות
6 שיני שום שלמים
לימון פרוס

הרוטב
בצלוחית מערבבים…
כף פפריקה
חצי כפית כמון
חצי פילפל שחור
חצי כפית כורכום
כפית מלח
רבע כוס זמן זית
רבע כוס מים

את הדגים שוטפים ומשרים עם מיץ לימון יחד עם הפרוסות כחצי שעה
ושוטפים שוב את הדגים

בתבנית מפזרים את הירקות
וחלק מהכוסברה מעל שופכים את מיץ הלימון מההשריה של הדגים
מעל מסדרים את הדגים מתבלים מהרוטב את הדגים
מפזרים מעל את הכוסברה שנשארה ומפזרים את שיני השום וגם את פרוסות הלימון
ומוסיפים בפינות
כחצי כוס מים

200 מעלות
כחצי שעה

מידי פעם מרטיבים את הדגים מהרוטב שבתבנית
בתאבון…

דגים עם ירקות בתנור
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים