Share with:


צמחוני

אופן הכנה

‏לשטוף את הדגים ‏ ‏לשים מלח בנדבות. ‏ ‏40 דקות ‏ ‏כעבור 40 דקות לשטוף ליבש לשים בצד

מצרכים
1/2 ‏צרור כוסברה
1/2 ‏צרור פטרוזיליה
‏ארבע פלפל חריף
‏ראש של שום
‏שתי גמבה ‏שלוש עגבניות. ‏מרוסקות בפומפייה
‏שני כפות רסק עגבניות גדושות
ארבע כפות שמן
‏תבלינים
כפית מלח
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה
‏מי שרוצה יותר תבלינים אפשר להסיף לפי הטעם ‏

אופן ההכנה,
‏לקצוץ כוסברה ואת הפטרוזיליה לשים בצד בסיר רחב לטגן שום-כתוש עם ארבע כפות שמן ‏לחתוך את הגמבה ‏לרצועות‏ ולהסיף לסיר ‏להוסיף הפלפל החריף את ‏ רסק עגבניות
את העגבניות ‏המרוסקת תבלינים פלפל שחור כורכום פפריקה כמון מלח ‏כמה שיני שום גדולים ‏לסדר את הדגים ‏בסיר ‏לשים מעל הדגים כוסברה פטרוזיליה כוס מים ‏לכסות את הסיר ‏ברגע שזה רותח ‏ ‏להנמיך את הלאהבה ‏לבשל חצי שעה ‏עד שהמים מצטמצמים ונשאר רק שמן למעלה לכבות את הגז

בתיאבון סיגלית ימין

דגים פילה ‏ברוטב עגבניות חריף_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים