Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 דגי דניס נקיים ושטופים
1 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
1 קופסת פטריות קטנה שאחרי סינון
זה 230 גרם
1 כף שום כתוש
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות דבש
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה
1) מערבבים את כל החומרים מלבד הכוסברה, מטגנים את הבצל לכמה דק ומכניסים את כל השאר
לעוד 10 דק , מכניסים לקירור עד עד שזה מתקרר לגמרי

2) ממלאים את הדגים
ועושים חתכים באלכסון ושמים למעלה תערובת
היי
3) מזלפים קצת שמן זית,
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם
מראש ל 180 מעלות
כ25 דק
ועוד 10 דק ללא הנייר

דג דניס במילוי פטריות גמבה ודבש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים