כמה שזה טעים🌹
מתכון/סיגלית ימין
שש דגים קטנים
חצי פטרוזיליה
חצי כוסברה
ראש של שום
1 גמבה גדולה
2 פלפל חריף
ארבע תפוחי אדמה או כמה שרוצים
תבלינים
כפית פפריקה אדומה
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית מלח
כוס מים
בנוסף שמונה שיני שום לרוטב
חצי לימון סחוט מלימון
כמה כפות של שמן
אופן ההכנה
לשטוף ולנקות את הדגים להוציא את העצם מהאמצע לשים מלח חצי שעה לשטוף אחרי חצי שעה,
במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים את נערבב טוב לשפוך על הדגים ותפוחי אדמה נוסיף את הגמבה את החריף לשים במקרר לשעה כעבור שעה לתנור על 200 מעלות עד שאת תפוחי אדמה מוכן בתיאבון