חומרים:⚘roz
5 דגים
1 גמבה
7 שיני שום
1 פלפל חריף ירוק
4 פלפל סודני יבש
חופן כוסברה
2 תפוח אדמה
4 כפות שמן
חצי כפית אבקת מרק עוף
כף פפריקה אדומה
חצי כפית כורכום
3/4 כפית מלח
3 עגבניות
אופן ההכנה:⚘roz
לשים את הדג במים עם כף מלח ולימון חצי שעה
בנתיים מקפלפים תפוח אדמה חותכים לעיגולים
את העגבניות חותכים לפלחים ואת הגמבה לרצועות קוצצים כוסברה ומקלפים את השום לשים 4 כפות שמן שמים את כל התבלינים חוץ מתפוחי האדמה מבשלים הכל חמש דקות מוסיפים 2 כוסות מים מניחים את פרוסות תפוחי האדמה
מניחים מעל את הדג שמים ומפזרים מעל כוסברה
לבשל 45 דקות את הדג⚘roz