ניתן להשתמש במגוון דגים שאוהבים אני השתמשתי הפעם בפילה סלמון ומושט
השריתי אותו במיץ לימון ומלח
בסיר שטוח שמים
8-10 שיני שום קלופים שלמים,
3-4 פלפלים מיובשים
,גמבה חתוכה
,פלפל ירוק חריף חתוך לארבע
,חופן כוסברה קצוצה גס
,כוס פולים ירוקים קפואים,או גרגירי חומוס-מה שאוהבים
לימון כבוש
,ועכשיו מתבלים בנדיבות-פפריקה מתוקה,צ'ילי גרוס חריף,3-4 פלפלים סודניים קטנים,
מלח-לפי הטעם,כפית כורכום,וקצת פחות מחצי כוס שמן,מסדרים את נתחי הדגים ששטפנו מהלימון-בסיר
ומפזרים על הדג מעט מלח פפריקה,פלפל שחור גרוס,כוסברה יבשה,וכוסברה טרייה קצוצה
מוסיפים לסיר בערך כוס מים,מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה ובזמן הבישול "מלטפים" את הדג בעזרת כף לוקחים מהרוטב ושופכים על הדג מדי פעם מנענעים את הסיר לערבוב
בוצעים חלה טרייה..