מצרכים:
6 חתיכות דג סלמון שטופות ונקיות מעור
בקערה מתבלים :
1/4 כוס שמן זית
מעט מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
1/4כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה
1 כף כוסברה קצוצה
3 שיני שום קצוצות
פלפל שטה גרוס מעט (אופציונלי לחריפות פקנטית )
מערבבים את כל התיבול
אם צריך מוסיפים עוד קצת שמן זית
מסדרים דגי סלמון בתבנית ומורחים את התיבול על הדגים
מכניסים לתנור לחום בינוני 200 מעלות בערך עד שהדג מתחיל להזהיב בערך 12 עד 15 דקות או עד להזהבה
ברכה והצלחה אסתי❤️