Share with:


צמחוני

אופן הכנה

המתכון⬇️
4-5 חתיכות סלמון
2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
1 כף דבש
2 שיני שום כתושות
תבלין תימין, אפשר במקום, 3-4 גבעולים טריים
מלח
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות

מערבבים חרדל עם דבש, שום ותימין למשחה.
ממליחים ומפלפלים את נתח הדג ומורחים עליו את תערובת החרדל. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
צולים בתנור החם 35-25 דקות.

בהצלחה ובתאבון 💖

מתכוןמתכון

דג סלמון, עם חרדל, דבש וטימין, יצא נדיר וטעים מאד😋_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים