מצרכים
שש דגים טרים
שלוש ביצים
קמח
פירורי לחם
לטבול את הדגים כמה שצריך
לרוטב פטריות
כוס מים
סלסלת פטריות טרי
בצל אחד
שלוש שני שום
כפית קמח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
רבע כפית כורכום
אופן ההכנה
לשטוף את הדגים לשים מלח 20 דקות לשטוף ליבש. לטבול בביצה קמח פירורי לחם .לטגן בשמן עמוק שתי צדדים
להכין רוטב פטריות
לטגן בצל להוסיף שום
להוסיף את פטריות חתוחות להמשיך לטגן להוסיף כפית אבקת מרק עוף כפית פלפל שחור טיפת מלח רבע כפית כרכום להוסיף מים להביא לרתחה להוסיף כף קמח מנופה לערבב טוב שלא יהיה גושים להגיש ליד הדג בתאבון