Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים ‏
שש דגים ‏טרים
‏שלוש ביצים
קמח
‏פירורי לחם
‏לטבול את הדגים כמה שצריך

לרוטב ‏פטריות
כוס מים
סלסלת פטריות טרי
בצל אחד
שלוש שני שום
כפית קמח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
רבע כפית כורכום

‏אופן ההכנה
‏‏לשטוף את הדגים ‏לשים מלח 20 דקות לשטוף ליבש. ‏לטבול ‏בביצה קמח פירורי לחם .לטגן בשמן עמוק ‏שתי צדדים
להכין ‏רוטב פטריות
לטגן בצל להוסיף שום
להוסיף את פטריות ‏ ‏חתוחות להמשיך לטגן ‏להוסיף כפית אבקת מרק עוף כפית פלפל שחור טיפת מלח רבע כפית כרכום להוסיף מים להביא לרתחה להוסיף כף קמח מנופה לערבב טוב ‏שלא יהיה גושים להגיש ליד הדג בתאבון

דג פילה מטוגן, כמו פעם ‏.בתוספת רוטב ‏פטריות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים