Share with:


פרווה

אופן הכנה

350 גרם שקדים
1 כפית מחוקה קנמון
1 קורט מוסקט
1 קורט ציפורן טחון
50 גרם ציטרונד (קליפות הדרים מסוכרות)
4 חלבונים
קורט מלח
250 גרם אבקת סוכר
אובלדים עגולים מתוקים

לציפוי :
50 גרם אבקת סוכר
1 כף מים חמים
טיפות אחדות מיץ לימון

20 יחידות . כ"א 130 קלוריות .

לטחון את השקדים ולערבב עם קנמון , מוסקט , ציפורן , ציטרונד ואורנג'ד קצוצים .
להקציף לקצף קשה חלבונים וקורט מלח .
להוסיף את הסוכר לקצף תוך בחישה ואת תערובת השקדים .
למרוח על האובלדים .
לשים בתבנית ולייבש במשך לילה .
לאפות בטמפרטורה של 150 מעלות כ-40 דקות .
למרוח את העוגיות בתערובת סוכר , מים ולימון .
לקשט בשקדים או בפירות מסוכרים..

דובשניות מצופות
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים