1/3 כוס דבש
100 גרם סוכר חום
1/3 כוס שמן
מערבבים יחד ומוסיפים:
קורט קינמון
2 ביצים
2 כוסות קמח מנופה
4 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
150 גרם שוקולד מריר או חלב קצוץ דק
מערבלים לעיסה אחידה ומכניסים למקרר חצי שעה.
150 גרם אבקת סוכר
יוצרים כדורים קטנים מגלגלים באבקת סוכר ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
במרחקים כי הן מתפוצצות. 25 בכל תבנית. סך 50 יחידות.
אופים בתנור שחומם 170 מעלות 15 דקות עד שמתפוצצות ומתייצבות בצדדים,
מצננים ושומרים בקופסא אטומה.