Share with:


פרווה

אופן הכנה

יאמי כמה טעימות יצאו

החומרים:
כוס דבש
כוס סוכר חום.
כוס שמן
כפית קינמון
כפית ציפורן(לא חובה).
כפית אבקת סודה.
4 כוסות קמח תופח.
3 ביצים.
חלבון למריחה.
( אם אין קמח תופח אפשר קמח רגיל + שקית אבקת אפיה.)
הכל בכוס חד פעמית לשתיה חמה.
להניח דבש בסיר ולבשל אותו מספר שניות עד שנמס להוסיף את הסוכר ולערבב כל הזמן להוסיף את השמן לכבות להוסיף קמח , קינמון את אבקת הסודה לערבב היטב ולהוביף את הביצים בהדרגה לערבב עד שנוצר בצק חלק מעט דביק, להכניס למקרר ל40 דקות(שלב חשוב)
ליצור כדורים קטנים מאוד (העוגיות מתנפחות מאוד באפיה)
להניח התבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה ולמרוח בחלבון לא חלמון זה לא טעות.
לאפות 25 דקות ב170 מעלות
להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר

דובשניות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים