Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו קמח מנופה
כף מלח
3 כפות שמן
ביצה
מים חמימים כמה שיכנס להתחיל עם כוס וחצי ללוש לבצק נעים לתת מנוחה 20 דקות .לרדד על משטח מקומח .

דושפרה- כיסונים
מכינים ומבשלים .לסים חצי סיר מים להוסיף מלח מרק עוף פלפל שחור ומעט שמן
לתת רתיחה לשים את הדושפרה לתת עירבוב אחד בלבד לבשל על להבה בינונית ללא מכסה
לא יותר מ 7 דקות הדושפרה יצוף לסנן ולהגיש חם .
אני מכינה ומקפיאה לפי הצורך ללא צורך להפשיר מבשלת .
ציבורקי אני ממלא ומטגנת משני צידיו .

מילוי בשר
חצי קילו בשר טחון אני מוסיפה שומן כבש
לטגן בצל מגורד גס להוסיף מלח גס פלפל שחור פפריקה מתוקה וכף רסק עגבניות
להוסיף לבשר ולערבב . בצק שנישאר לי רידדתי חתכתי רצועות יהיו לאיטריות.

דושפרה וציבורקי
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים