4 יח דלעת ערמונים שטופים ומנוקים מגרעינים קלופים בצורת זברה
כפית סוכר חום
חופן צנוברים או אגוזי מקדמיה או כל אגוז אחר
לפסטו:
1/4 כוס שמן זית
צרור פטרוזליה
5 גבעולי נענע(לא הכרחי)
שן שום
מיץ מלימון אחד
מלח גס ופלפל שחור
לחמם תנור ל180 נכין את הפסטו:
נשים במעבד מזון את כל החומרים ונעבד לקבלת פסטו משחתי ויפה
נסדר בתבנית את הדלועים נזלף שמן ונפזר מעט סוכר חום למלות כל דלוע בכף מלאה פסטו ומעליה את האגוזים ואם אוהבים להוסיף חמוציות
לאפות כ40 דקות עד שרך וזהוב