בוחרים כמות דלעת ערמונים שרוצים
קוציצים חבילה פטרוזליה
2 בצלים גדולים
בשר טחון 1/2 קג (לכמות שהכנתי)
צנוברים
מלח,פלפל, ראס אל חנות, טבלין טוקסנה בשביל הפקנטי😋
חותכים כיפה של בדלעת מרוקנים כמה שאפשר (שומרים בצד)
מטגנים בצל שזוף, מוסיפים את הבשר (לא לטגן את הבשר טיגון מלא הבישול ממשיך הבתנור ונשאר עסיסי). פטרוזליה ותבלינים ממלאים את הדלעת וסוגרים.
מחממים תנור 180 מ'
שמים בתבנית עם הדלעת שנשאר לנו…
אופים בערך שעה.
ונהנים❤