Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בלילת התיבול
כף פפריקה מתוקה,
כף תבלין דגים,
מלח
פלפל שחור
לימון טרי סחוט

להוסיף לקערה
ראש שום כתוש או חתוך לפרוסות ,
חצי כוס שמן זית
3 עגבניות פרוסות
2 לימונים פרוסים
2 בצלים לפרוסות

לערבב הכל יחד ולעסות את הדג .לפזר מעל חבילה כוסברה חתוכה לגס .לתוך הבטן להכניס בצל לימון ועגבניה

180 מעלות 30-40 דקות .❤

דניס ולברק בתנור_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים